miercuri, 7 martie 2012

Partizan MTS vs Buducnost Voli

Acest lucru se îndeplineşte de la Marea Adriatică, în etapa 23 liga de baschet. Joc în limba sârbă de capital între Partizan MT: S Belgrad şi de la Buducnost Podgorica Voli. Este un joc care cu siguranta poate decide cu privire la care vor începe de la turneul final 4 din a treia şi care din pozitia a patra. În acest moment, Partizan are o victorie mai mult, dar, de asemenea, un joc jucat mai mult. Reţineţi, de asemenea, că echipa din Muntenegru a câştigat primul joc, la instanţa de domiciliu, în Podgorica, cu scorul de 76:68. Dar a fost joc de mult timp în urmă, ambele echipe au suferit unele modificări în registrele sale de atunci. Şi în opinia mea, la acest moment, Partizan este echipa mult mai bine. În orice caz, gazdele de azi au nevoie de victorie pentru a fi destul de mult în siguranţă pe poziţia a treia.
Apropo, această poziţie 3 sau 4, este important, în termen de evitare a reuniunii de la SF cu puternica echipa din aceasta liga, Maccabi Tel Aviv, care va fi, de asemenea, gazdele turneului final 4.

Partizan, la acest moment este în mare formă. După toate, aceasta a fost întotdeauna cazul în anii precedenţi, când această parte finală a sezonului începe. Pe de altă parte, Buducnost a avut, de asemenea, unele rezultate frumoase in ultima vreme, dar încă nu au fost atât de convingătoare.
Şapte mii de fani zgomotoase sunt de aşteptat în această seară joc şi acest lucru va fi un avantaj mai mult pe partea de gazde, pe lângă calitatea superioară a cursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu