joi, 8 martie 2012

FC Twente v Schalke

Schalke reveni la Twente Enschede oraş, acest sezon, dar acestea vor fi greu de a recupera joc înfrângerea în decembrie, 2008 (de asemenea, în Europa League / Cupa UEFA).
De mai sus includ înfrângerea 1-2 Twente, Schalke a avut un total de 4 ori faţă de pe echipe olandeze. Ei nu au câştigat nici una din aceste jocuri: egal 1, a pierdut 3. La curent, acestea nu sunt în formă frumos. Ei au pierdut 5 în 7 deplasare gamesy. Între timp, Twente sunt înregistrare victorie Excite 7 din ultimele 8 jocuri. La sol acasă, Twente a fost neinvinsa in sase jocuri liga. Ei au doar câştigă distruge 6-2 PSV.
Sa mai dificil de a sparge entuziasmul de Twente, deoarece Schalke a din Bundesliga reprezentant sunt în serios de criză.

Căpitanul şi fundaşul Metzelder Howedes injuried. Farfan Mijlocaşul a fost suspendată. Atacanţi Teemu Pukki nu a jucat (din cauza a jucat pentru HJK). Ei vor sa întâlnit atât de mult greu să mai buni atacanti din Twente.
Cred ca Twente sunt capabili câştiga acest meci, dar voi alege pe meci Corner, deoarece Twente ataca de multe ori de la 2 fete. Acest raport finness sunt aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu